Fjellander media

Fjellander media är min enskilda firma där jag på deltid arbetar med att utveckla hemsidor och program till datormobiler och producera trycksaker. Jag har utvecklat två appar som finns på både App store och på Google Play och ett flertal hemsidor. Vill du veta mer om vad jag kan och inte kan, kolla in mina tidigare projekt nedan och mitt CV.

Mejla mig gärna på fjellander@me.com om du vill ha referenser eller om du vill komma i kontakt med mig om något projekt. Eftersom jag är student på heltid har jag inte möjlighet att åta mig alla projekt, men hör av dig så får vi se! Förhoppningsvis kan vi få till något som känns bra för oss båda!

Tidigare projekt

Program för datormobiler

Liftari-icon-ios

Liftari

I januari 2016 släppte jag appen Liftari, som är byggd på uppdrag av Raamatunlukijain Liitto ry, den finska systerorganisationen till Bibeln idag (som jag också byggt en app åt, se nedan). I Liftari finns deras bibelläsningsplan med kommentarer för ungdomar.

App store ladda ner  google_play_icon

Tidegärden - ikon

Tidegärden

Tidegärdsappen är ett program som ger dig tillgång till den kyrkliga bönboken Tidegärden i din datormobil. Jag utvecklar tidegärdsappen pro bono, dvs. utan att få någon ersättning och den har laddats ner mer än 8 000 gånger. Tidegärdsappen släpptes i januari 2012 och uppdaterades stort med ny design och många nya funktioner i september 2014. I oktober 2014 släpptes den även för Windows Phone.

App store ladda ner  google_play_iconwindows_phone_alt

icon

Kyrkoåret

Fjellander media, i samarbete med Anton Malmquist, släppte i mars 2014 appen Kyrkoåret! Den hjälper dig att hålla reda på sön- och helgdagar och visar info, böner, texter, mm för varje helgdag. Egen webbsida: www.kyrkoårsappen.se

App store ladda ner  google_play_icon

512

Folkbibeln

I augusti 2014 släpptes appen Folkbibeln, även denna för iOS- och Android-enheter. Den är gjord på uppdrag av Svenska Folkbibeln och innehåller möjlighet att både läsa och lyssna på Folkbibelns bibelöversättning och dessutom ett litet bibellexikon.

App store ladda ner  google_play_icon

Image-1

Bibeln idag

Bibeln idag är ett program med Bibeln idags bibelläsningsplan och betraktelser. Appen släpptes i september 2013 och har redan laddats ner flera hundra gånger.

App store ladda ner  google_play_icon

Hemsidor och webbtjänster

logga2

Tidskriften Evangelium

Under sommaren och hösten 2012 utvecklade jag Tidskriften Evangeliums hemsida. Den bygger på WordPress och innehåller en hel del specialskriven PHP- och javascript-kod.

Hemsida: Tidskriften Evangelium

Dagens kyrka 2013

Dagens kyrka

Dagens kyrka är ett projekt jag driver tillsammans med Sofia Jönsson och Mattias Thurfjell. Det är en bloggportal där vi samlar ett urval svenskkyrkliga bloggare. Jag har stått för utvecklingen av hemsidan och koden som genererar RSS-flödet.

Hemsida: Dagens kyrka

1074935_514980885237218_703811365_o-2

Skjutsgruppen

Jag har gjort en del pro bono-jobb för Skjutsgruppen där jag använder deras API för att visa alla tillgängliga skjutsar. Sidan används av ett hundratal personer varje dag.

Hemsida: Skjutsgruppen

apple-touch-icon-152x152-precomposed

Bibeln idag

Bibeln idags digitala bibelläsningsplan är en webbtjänst som jag utvecklade för Bibeln idag under sommaren och hösten 2013. Appen Bibeln idag på App store och Google Play använder samma infrastruktur som webbtjänsten.

Hemsida: Bibeln idag

Andra projekt

kmtv

Kyrkomötes-TV

Under kyrkomötet i november 2012 var jag med och gjorde ett webb-tv-magasin tillsammans som fördjupade frågorna i och kring Kyrkomötet. Jag var programledare och var med och producerade vinjett och det tekniska kring inspelningarna.

Hemsida: Kyrkomötes-TV